Radius (100km)

 БИЗНИС

Македонската компанија „Гемак“ го стави во функција новиот хотел „Парк Хотел и Спа“ во Градскиот парк во Скопје. Зданието се наоѓа на брегот на реката Вардар, ...
сите 17 | | | прочитана: 259 | веќе видена

Македонските власти наместо да ја намалуваат дополнително ја зголемуваат задолженоста на државата. Во најновиот редовен извештај на Светска банка, е наведено ...
сите 56 | | | веќе видена

next
Daily.MK

Log In to Golden Pages

Logged in users use services like discount coupons, contact businesses, list favorite places, comments, ratings ...

Username:Password:


New user? | Forgot password? | Cancel