Bulart Construction

6 days a week

  • Address : Pavle Bozinov 106-v
  • Place: Skopje
  • Distance: ≈7853 км

  • Telephone 2: +389 70 340315
  • Fax: +389 2/2555719
  • Working Hours: Mon - Sat from 08:00 to 16:00Photo & Video Galery

Буларт Констракшн е градежна фирма која се занимава со изведување на завршни работи во градежништвото, обработка на дрво, изработка на монтажни куќи и сите видови на бондручни градби, по прицнип “клуч на рака“.

Услуги:
• Доградба на објекти и постоечки објекти
• Дрвени врати, настрешници и градежна столарија
• Изработува дрвени летниковци и решенија за опремување на Вашите дворови
• Изработка на дрвени скали, внатрешни скали
• Изведба на фасади
• Внатрешно уредување -гипс картон

Буларт Констракшн нуди квалитетна и брза изработка на сите завршни работи во градежништвото, како и молерски услуги, електрика, водовод, изведување на санитарни чворови и други занаетчиски услуги достапни за потребите на Вашиот дом или Вашиот деловен простор. Буларт констракшн изработува идејни решенија за сите видови објекти од 4 и 5та категорија, како и ентериерни решенија за веќе изведени објекти. Решенијата се презентираат низ технички цртежи и соодветни просторни визуелизации.

Лоциран во с. Смилковци, производниот погон се протега на површина од 1000м2, опремен со низа машини кои служат за груба и фина обработка на дрво, како и за произведување на полу-префабрикувани и целосно фабрикувани елементи за изведба на нарачаните објекти. Во рамките на возниот парк на Буларт Констракшн се наоѓа и камионот Мерцедес 1317 со хидрауличен кран HIAB 100, со домет од 9 метри, и носивост од 500кг/9м. Во рамките на производниот погон се наоѓа и административно-проектантскиот дел, кој служи за примање на странки, разработка на проекти и тековно следење на производниот процес. Нашата фирма од почетокот на своето постоење е посветена на квалитетна изработка и целосно пресретнување на Вашите потреби. Главната заложба на нашата фирма е промовирање на дрвото како природен, евтин и обновлив градежен материјал, кој воедно е нераскинлив дел од македонската градителска традиција. Преку постојаната заложба за градење на еколошки и енергетски ефикасни објекти, Буларт Констракшн има за цел да придонесе кон поквалитетен живот на самите корисници а воедно да придонесе кон зачувување на природата, обезбедувајќи поубава иднина за сите.

Покрај опслужување на потребите на фирмата, достапен е за извршување на работа која Вам ви е потребна. Буларт Констранкшн нуди кроење и обработка на сопствена и Ваша граѓа, по зададена спецификација на димензиите и начинот на обработка на елементите. Како дополнителна услуга, нашата фирма нуди анализа на кровни конструкции со детална спецификација на сите потребни елементи за нивна изведба. Производите се изработуваат според желбите и потребите на купувачот, во најразлични форми, димензии и количини.

Ние ја градиме Вашата иднина!
more

Posts

Photos from Bulart Construction's post

КУЌА Мирковци

Здружение ИЗВОР - Кратово

Реализација на нови активности во локалитетот Куклица

Photos from Bulart Construction's post

Montazna kuka skopska crna gora

Photos from Bulart Construction's post

Vnatresni Skali

Photos from Bulart Construction's post

Drvena Pergola

Photos from Bulart Construction's post

Bungalovi oreov lad

Photos from Bulart Construction's post

Letnikovec sopiste

Photos from Bulart Construction's post

Montazna kukja Pobozje skopska crna gor
Retail Price - VAT Included:1.100 MKD

DEMIT facade - construction

Retail Price - VAT Included:Ask for price

Pavilion

Retail Price - VAT Included:Ask for price

Eaves

Retail Price - VAT Included:Ask for price

Eaves

Retail Price - VAT Included:Ask for price

Wooden fence

Retail Price - VAT Included:Ask for price

Wooden fence

Retail Price - VAT Included:Ask for price

Pavilion

Retail Price - VAT Included:Ask for price

Prefabricated houses

Retail Price - VAT Included:Ask for price

Prefabricated houses

Retail Price - VAT Included:Ask for price

Prefabricated houses

Retail Price - VAT Included:Ask for price

Prefabricated houses

Retail Price - VAT Included:Ask for price

Prefabricated houses

Retail Price - VAT Included:Ask for price

Prefabricated houses

Retail Price - VAT Included:Ask for price

Prefabricated houses

Retail Price - VAT Included:Ask for price

Prefabricated houses


See our products at
Купони

Логирај се на Златна Книга

Корисничко имеЛозинка


Нов корисник? | Заборавена лозинка? | Откажи