Via Inxhiniering

ParkingQasje në InternetWi-Fi ZonëAir-kondicioner


  • Telefon 2: 046 798659
  • Orari i punës: Ha - Pr nga 07:00 deri më 15:00

//1050864291.rsc.cdn77.org/sites/zk/docs/trans{mk}logo_1582291904_4.png?t=true&w=300&h=300


Foto nga vendndodhja

Foto dhe video galeri

VIA Inxhenering SHPK Vevçani është një kompani ndërtimi me qendër në Vevçani, që merret me kryerje dhe ndërtim dhe punë ndërtimore në fushën e inxhinierisë së ndërtimtarisë së lartë dhe ndërtimtarisë së ulët. Në fushën e ndërtimtarisë, Kompania ka një eksperiencë shumëvjeçare që daton nga viti 1965 kur ajo operonte në format e atëhershme të biznesit (si sipërmarrës privatë) në territorin e ish-RSFJ-së (Kroaci dhe Slloveni). Sot, ajo ushtron veprimtarinë e saj ekskluzivisht në Republikën e Maqedonisë. Si rezultat i kësaj pune, janë ndërtesa të panumërta të ndërtuar plotësisht ose që janë rikonstruuar plotësisht ose përshtatur nga profesionistë dhe punëtorë në ndërmarrje.

Në territorin e Republikës së Maqedonisë, me kryerjen e punëve në ndërtim merren nga viti 1990, më parë si VIA SHPK Vevçani, dhe nga viti 2000 si Via Inxhenering SHPK Vevçani. Gjatë veprimtarisë së saj, Kompania ka kryer një numër punimesh për SHA Telekomunikacioni i Maqedonisë për vendosjen e kabllove për telefon dhe vendosjen e rrjeteve lokale si dhe kanalizim kabllovik në territorin e RM.

Via Inxhenering SHPK Vevçani ka realizuar punime për Ndërmarrjen Publike për Menaxhimin e Hapësirave të banimit dhe zyrave në RM, për ndërtimin të objekteve të biznesit e rezidenciale në Shkup, Makedonska Kamenica, Probishtip, Strugë, Negotinë, Kavadarë, Berovë, Manastir, Prilep dhe Demir Hisar. Gjithashtu kryen ndërhyrje në bazë të kontratave kornizë për mirëmbajtjen në thirrje të SHA Telekomunikacioni i Maqedonisë Shkup, ndërhyrje në kuadër të marrëveshjeve kornizë për NSH për Menaxhimin e hapësirave të banimit dhe zyrave në RM dhe Marrëveshjes Kornizë për ndërhyrje dhe mirëmbajtje të SHA Makpetrol Shkup.

Në Via Inxhenering SHPK Vevçani për mirëmbajtje të aktivitetit të tyre nga fusha e ndërtimit operativ punojnë katër inxhinierë civilë, mbi dyzet punëtorë të kualifikuar për të kryer punë të plotë në punën e ndërtimtarisë së ulët dhe ndërtimtarisë së lartë. Kompania gjithashtu disponon dhe pajisjet e nevojshme dhe kapacitete të tjera fizike për të kryer punime ndërtimi në fushën e inxhinierisë së ndërtimtarisë së ulët dhe ndërtimtarisë së lartë.

Projektet në të cilat Via Inxhiniering ka punuar dhe realizuar janë:

-Ndërtimi godinës së re kryesore të TELEKOM në Shkup
-Punë në objekt në Arenën Nacionale Filipi i Dytë, për sigurimin e kushteve për KUPËN UEFAS
-Adaptim të objektit të Drejtorisë Monopole(Uqumat) në Shkup
-Në Berovë është ndërtuar objekt në rrugën "Mosha Pijade" PN
-Në Berovë është ndërtuar objekti BLR1 C1.
-Ndërtim shtesë në kopshtin e fëmijëve Srniçka-Çekorçe në lagjen Aerodrom
-Ndërtim shtesë në SHF "Deto Iljo Maleshevski" në Berovë
-Ndërtim i kopshtit për fëmijë në Komunën Sopishtë
-Ndërtim i kopshtit për fëmijë f. Koreshnica, Demir Kapi
-Ndërtim i ndërtesës Venec2 në Dibër
-Ndërtim i tregut të gjelbër në Berovë
-Ndërtim i objektit për banim Toçila 2 në Prilep
- Ndërtim i pallatit për banim në Shkup, Juria, lagjja Gjorçe Petrov
-Ndërtim të objekteve për banesë dhe zyrtare në Butel
-Në Kavadarë është ndërtuar objekt në rrugën "Blazho Aleksos", PN-B-2.
-Në Makedonska Kamenica është ndërtuar objekt në rrugën "Prvomajska" PN- godina 1
-Ndërtim i SHF Vera Jociq në Gazi Baba, Shkup
-Objekt banimi afarist në Bllok 1(5a) në Demir Hisar


Projekte në të cilat ka punuar Via Inxhenering:

-Pallate banimi, objekte në rr. Hristijan Todorovski - Karposh në Probishtip
-Pallat banimi numër 1 - Komunitet Urban, Negotinë

Misioni i kompanisë është që ta shndërrojë idenë më origjinale në një produkt me cilësi të lartë që do të plotësojë nevojat e blerësit dhe kështu të arrijë pozicionimin më të mirë në treg. Sot është e vështirë të jesh i ndryshëm, krijues dhe inovator, siç dëshmohet nga arritjet e kompanisë. Kompania është duke bërë çdo përpjekje për të qenë jashtëzakonisht profesional në çdo hap deri në produktin përfundimtar dhe shërbimit të jenë shumë profesionale, pasi kjo është mënyra e vetme drejt një suksesi të garantuar.

Me forcë të përbashkët të kolektivit të kompanisë, puna në ekip dhe energjia pozitive e bëjnë ëndrrën të bëhet realitet, dhe kjo është një punë e bërë mirë çdo ditë. Duke investuar vazhdimisht në teknologji të re, staf të kualifikuar dhe komunikim të hapur me klientët dhe blerësit e tyre, ofertat e produkteve dhe shërbimeve janë të jashtëzakonshme dhe paraqesin përparësi të tyre të madhe.

Vizioni i kompanisë, për të krijuar një rrjet partnerësh ndërkombëtarë, d.m.th. për të krijuar njohje dhe në nivel global.

Për të përmbushur të gjitha kërkesat ligjore dhe për të siguruar sigurinë e cilësisë së punës së saj, organizata ka marrë licencat e mëposhtme:

- Licencë A për kryerjen e ndërtimit të kategorisë së parë
- Licencë B për kryerjen e ndërtimit të kategorisë së dytë

Via Inxhenering gjithashtu posedon:

• ISO 9001:2015 - standard për menaxhimin e cilësisë
• ISO 14001:2015 - standard për menaxhimin me ambientin jetësor
• OHSAS 18001:2007 ‐ standard për sigurinë dhe shëndetin në punë

Procesi i ndërtimit me shqetësim të vazhdueshëm për mbrojtjen e mjedisit jetësor dhe sigurinë dhe shëndetin në punë është në vend të parë për të gjithë punonjësit e Via Inxhenering në kryerjen e aktiviteteve të tyre të përditshme. Të kuptuarit e cilësisë, kushteve të punës dhe mjedisit hapësinor në mënyrën e duhur është baza për drejtimin me sukses të të gjitha aktiviteteve, nga më të thjeshta në ato më komplekse, duke çuar në arritjen e qëllimeve vijuese strategjike të kompanisë.

Dëshira e blerësve dhe klientëve ka tendencë t'i kthejë ato në kënaqësinë e tyre të plotë për sa i përket cilësisë së produktit;

- Ndërtimi i vazhdueshëm i partneriteteve me blerësit dhe klientët e tyre në bazë të besimit dhe besnikërisë së ndërsjellë;
-Imazh i një kompanie të suksesshme si një bazë për njohje dhe pozicionin udhëheqës të tregut dhe mjedisin është qëllimi i tyre i vazhdueshëm;
- Rritja dhe zhvillimi i vazhdueshëm i Via Inxhenering dhe maksimizimi i fitimit duke optimizuar kostot gjatë kryerjes me sukses të detyrave, dhe në përputhje me ligjet dhe rregulloret është një mendim që kompania drejtohet;
- Filozofia e Via Inxhenering është që punonjësit, si burimi më i rëndësishëm, të ndjehen të sigurt dhe të dobishëm nga puna në një kompani të qëndrueshme dhe të suksesshme, duke respektuar individualitetin e secilit individ dhe duke promovuar në mënyrë aktive punën në grup.

më shumë
Foto nga vendndodhja
Mapa

Hyni në Librin e Artë

Emri i përdoruesitFjalëkalimPerdorues i ri? | Keni harruar fjalëkalimin tuaj? | Anuloj