Фото и видео галерија

КОМПЈУТЕРСКА ОБУКА:
• Пакет-канцелариско работење (win,word,excel,internet) основно/напредно ниво
• Посебни/напредни курсеви
• Графички
• WebDesign

ЈАЗИЧНИ КУРСЕВИ:
• Општ странски јазик
• Деловен англиски
• Комуникација
• Подготовка за ibtTOEFL и IELTS

ДЕТСКИ КОМПЈУТЕРСКИ КУРСЕВИ:
• групи од 6-10год. и 11-14год. (I,II,III,IV ниво)

ПРОФЕСИОНАЛЕН АНГЛИСКИ:
• BEC; ICFE; ILEC

ОБУКИ-РАЗВОЈ НА ДЕЛОВНИ ВЕШТИНИ:
• Развој и управување на човечки ресурси
• Лидерство
• Деловен секретар-Office manageр
• Продажба и техники на продажба
• Обука на обучувачи
• Градење тимови
• Управување со време
• Презентациски вештини
• Управување со стрес
• Управување со конфликтни ситуации
• Управување со тешки клиенти
• Грижа за клиенти
• Управување со проекти
• Стратешко планирање
• Комуникациски вештини
• Вештини на преговарање
• Ефективно водење состаноци
• Решавање проблеми и одлучување
• Други
повеќе
Цена со ДДВ:4.900 ден.

Обука за грижа за клиенти

Цена со ДДВ:6.150 ден.

Обука за обучувачи

Цена со ДДВ:6.150 ден.

Обука на обучувачи (ТоТ)

Цена со ДДВ:3.100 ден.

Обука - Како до посакуваното работн ...

Цена со ДДВ:7.500 ден.

Обука за стратешко планирање

Цена со ДДВ:3.100 ден.

Обука : Како да подготвите бизнис-п ...

Цена со ДДВ:4.900 ден.

Обука за комуникациски вештини

Цена со ДДВ:5.600 ден.

Обука за деловен секретар (Office m ...

Цена со ДДВ:5.750 ден.

Обука за вештини на преговарање

Цена со ДДВ:3.100 ден.

Обука за управување со конфликтни с ...

Цена со ДДВ:4.900 ден.

Обука за грижа за клиенти

Цена со ДДВ:3.100 ден.

Обука за презентациски вештини

Цена со ДДВ:3.100 ден.

Обука за решавање проблеми и одлучу ...

Цена со ДДВ:4.900 ден.

Обука за Тим и градење тимови (Team ...

Цена со ДДВ:3.100 ден.

Обука за ефективно водење состаноци

Цена со ДДВ:8.000 ден.

Обука за Продажба и техники на прод ...


Видете ги нашите производи на
Мапа
Купони

Логирај се на Златна Книга

Корисничко имеЛозинкаНов корисник? | Заборавена лозинка? | Откажи