Нашиот тим

Владимир Вецовски

Генерален директор

Сузана Алексоска

Заменик генерален директор & тим лидер на продажба

Дејан Личеноски

Припрес и графика

Јована Вања Анчевска

Администратор на база и директен маркетинг услуги

Весна Вељановска

Маркетинг консултант

Виолета Димовска

Маркетинг консултант

Маја Митковска-Крбалески

Маркетинг консултант

Андријана Тартиќ

Маркетинг консултант

Елена Костовска

Маркетинг консултант

Бојана Димитриевска

Copywriter

Горан Димитровски

Раководител на онлајн продажба

Кристина Марковиќ

Маркетинг консултант

Николина Шаговска

Веб администратор

Љубомир Ѓорѓиевски

Маркетинг консултант

Ванчо Костурски

Консултант за дигитални медиуми

Жаклина Дамјановска

Веб администратор

Габриела Колевска Стојановиќ

Оддел за финансии

Наташа Анастасова

Оддел за финансии

Олга Урдаревска

Администратор на база и директен маркетинг услуги

Мила Петровска

Маркетинг консултант


Логирај се на Златна Книга

Корисничко имеЛозинка


Нов корисник? | Заборавена лозинка? | Откажи