Нова Златна книга - 15-то издание, на 18 мај 2019 бесплатно со Слободен печат

 

Имајте го новото печатено издание на Златна книга, Вашиот проверен извор на информации за сите секојдневни потреби веќе 15 години по ред.

 

Златна книга е водечки домашен информатор, секогаш со нови, целосни и точни податоци за над 50,000 фирми, институции и останати организации. Покрај печатеното издание, сите се достапни и на веб страната www.zk.mk и преку мобилна апликација кои содржат и корисни совети и препораки за производите што најчесто ги употребуваме.

 

Со вашата нова Златна книга добивате нови купони за попусти кај 60 домашни фирми, што ви обезбедуваат заштеда при секое купување во тек на целата година.

 

Вашиот примерок на новата Златна книга 2019/20 ве очекува во трафиките во сите градови во земјата. Ја добивате бесплатно, со дневното издание на Слободен печат, на 18 мај 2019 (сабота).

 

Вашиот бесплатен примерок на новата Златна книга 2019/20 можете да го подигнете во просториите на Р3 Инфомедиа, секој работен ден од 08 до 16 часот на Булевар Партизански Одреди 42/2, Скопје 1000. Телефонски број 02/ 317 7888


 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Логирај се на Златна Книга

Корисничко имеЛозинкаНов корисник? | Заборавена лозинка? | Откажи