Anglisht-Magdalena Velevska


  Foto dhe video galeri

  Магдалена Велевска - судски преведувач
  Përkthyes zyrtar nga anglisht në maqedonisht dhe anasjelltas. Kryen përkthime të çdo lloj dokumenti.
  • Vërtetime
  • Diploma
  • Certifikata
  • Kontrata
  • Raporte, etj

  Shërbime të tjera:
  • Përkthime të specializuara nga shumë fusha
  • Lexim i specializuar (proofreading)
  • Orë private në gjuhën angleze për fëmijë dhe të rritur
  • Përgatitje për provimin e maturës për gjuhën angleze dhe maqedonase
  • Përgatitje për provime ndërkombëtare për njohjen e gjuhës angleze IELTS, TOEFL, FCE, APTIS nëpërmjet orëve individuale të përshtatura sipas nevojave tuaja.

  Telefonatë paraprakisht në: 078/450-458 ose kontakt përmes e-mail: magi.velevska@gmail.com

  Vendndodhja 1: rr. "Vostanichka" nr. 73a, 1000 Shkup
  Vendndodhja 2: rr. "Kozle" nr. 168b, 1000 Shkup
  më shumë
  Mapa

  Hyni në Librin e Artë

  Emri i përdoruesitFjalëkalim


  Perdorues i ri? | Keni harruar fjalëkalimin tuaj? | Anuloj