Бесплатни третмани со медицинските апарати на Zepter

15%

15% попуст на целиот асортиман

15%

15% попуст на сите пакети во фитнес центарот

50%

ЕКСКЛУЗИВНО!!! Голем попуст на уникатните креации од „Елена Лука“ кои Лила ги носи во квизот „Сè или нешто“! Само денес, во продажниот салон во Скопје Сити Мол, 1.кат.

Log In to Golden Pages

Logged in users use services like discount coupons, contact businesses, list favorite places, comments, ratings ...

Username:Password:


New user? | Forgot password? | Cancel