TUV NORD CERT

ParkingQasje në InternetWi-Fi ZonëAir-kondicioner

  Foto dhe video galeri

  TÜV NORD është një nga kompanitë më të rëndësishme dhe më të njohura në botë në fushën e inspektimit teknik dhe mbikëqyrjes, certifikimit të sistemeve, certifikimit të produkteve, teknologjisë së informacionit, sektorit të ushqimit dhe një gamë të gjerë aktivitetesh.

  TÜV NORD punëson më shumë se 15,000 punonjës dhe 2/3 e të punësuarve janë ekspertë me arsim të lartë në fusha të ndryshme, me një të ardhur vjetore mbi 1.5 miliardë euro.

  TÜV NORD është e pranishme në më shumë se 80 vende të botës, kështu që ne lirisht mund të themi se jemi në dispozicionin tuaj kudo në botë, aty ku do t’ju çojnë aktivitetet tuaja të biznesit.

  Sot TÜV është me siguri sinonim i cilësisë. Tradita më shumë se 140 vjeçare, lista e referencës së klientëve në të cilën gjenden një numër shumë i madh i kompanive të njohura në mbarë botën, duke ju referuar certifikatave TÜV dhe raporteve të testeve për të provuar cilësinë e produkteve dhe shërbimeve të saj (me shenjën TÜV ndoshta dhe ju çdo ditë haseni, nga kompjuterë nëpërmjet aparateve të ndryshme për amvisëri dhe pajisje industriale, deri tek automobila, ku shenja TÜV përfaqëson njohjen më të lartë të mundshme) janë prova më e mirë për këtë.

  TÜV NORD në rajonin e Evropës Juglindore - Maqedoni, Bullgari, Shqipëri, Kosovë, Bosnjë dhe Hercegovinë, Serbi, Kroaci, Slloveni, Greqi dhe më gjerë është një nga organet lidere të certifikimit, me mbi 3.000 kompani të certifikuara nga fusha të ndryshme të punës dhe pothuajse 5.000 sisteme të certifikuara për menaxhim në bazë të standardeve ndërkombëtare ISO 9001, ISO 14001, ISO 50001, OHSAS 18001, SCC, IRIS, ISO 22000, FSSC 22000, IFS, BRC, GlobalGAP, PMP, Fami QS, ISO 27001, ISO 20000, ISO 22301, FSC CoC, BSCI, SMETA, PEFC, EN Plus, ISO/TS 29001, ISO/TS 16949, EN 1090, ISO 3834, ISO 15085, etj; d.m.th. një kompani që njihet për nivelin më të lartë të ekspertizës dhe profesionalizmit në fushën e certifikimit të sistemeve, certifikimit të produkteve, inspektimit teknik dhe testeve të ndryshme teknike. Punonjësit tanë dhe bashkëpunëtorët e jashtëm janë ekspertë me arsim të lartë nga fusha të ndryshme, të cilët posedojnë njohuri thelbësore që paraqet një vlerë plotësuese për klientët tanë në përmirësimin e vazhdueshëm të cilësisë së punës. Me certifikatat tona do të njiheni si një kompani në të cilën cilësia e produkteve dhe shërbimeve është në vendin e parë.

  Në përputhje me atë, ne ju prezantojmë profilin e kompanisë sonë.

  Tek ju shohim partnerin tonë të ardhshëm dhe jemi të gatshëm t'i ofrojmë shërbimet tona në një mënyrë që në bashkëpunim me TÜV NORD do t’i njihni përfitimet që mund të arrihen me kënaqësinë reciproke të biznesit.

  Shenja TÜV është një biletë hyrëse për tregun botëror!
  më shumë
  Mapa

  Hyni në Librin e Artë

  Emri i përdoruesitFjalëkalim


  Perdorues i ri? | Keni harruar fjalëkalimin tuaj? | Anuloj