TUV NORD CERT

ParkingQasje në InternetWi-Fi ZonëAir-kondicioner

  Foto dhe video galeri

  TÜV NORD - компетентни услуги во областа на заварувањето
  Inspektim teknik për saldim dhe enë nën presion:
  • ISO 3834 - Sistem për menaxhim me cilësinë e saldimit
  • EN 1090 - Certifikim për prodhim të konstruksioneve prej metali
  • PED 97/23/EC, 99/36/EC, 2010/35/EU, 87/404/EEC ose 2009/105/EC – Përshtatshmëria e pajisjeve dhe enëve nën presion
  • Certifikim sipas standardit gjerman AD 2000 HP0 dhe W0 për prodhues të enëve nën presion dhe materiale
  • ISO 15614 и ISO 15613 - Aprovim i procedurave për saldim
  • Kontroll i saldimit
  • Trajnim i saldatorëve për fitim të kualifikimit ose për rritje të kualifikimeve të saldimit me shkrirje
  • Certifikim i personelit sipas SCC – Safety Certificate Contractors
  • Testim i saldatorëve në përputhje me EN 287, EN ISO 9606 dhe EN 1418 për saldim të legurave prej çeliku dhe alumini, si dhe për EN 13067 për saldim të plastikës
  • Aprovim i metodave për saldim sipas EN 13134, si dhe aprovim të personelit për bashkim sipas EN 13133.
  • Pajisje e transportueshme nën presion dhe pajisje stabile nën presion
  • Shenja CE(Mark)

  Inspektime teknike për kompanitë energjetike, kompanitë e naftës dhe kompanitë për gaz:
  • DUE DILLIGENCE për fotovoltazhë
  • Inspektim teknik I Parqeve të Erës dhe Gjeneratorëve të erës
  • Inspektim teknik për FotoVoltazhë
  • Inspektim teknik dhe certifikim I paneleve diellore sipas EN 12975, EN 12976 dhe EN ISO 9806: 2013
  • Inspektim teknik i tubacioneve të naftës
  • Inspektimi teknik i tubacioneve të gazit

  Inspektim ATEG dhe certifikim në përputhje me Direktivat 2014/34/EU (Pajisje dhe sisteme mbrojtëse për atmosferë potencialisht shpërthyese).

  Inspektim teknik i këndeve të lojërave për fëmijë:
  • EN 1176-1:2008 Inspektim teknik i këndeve të lojërave
  më shumë
  Mapa

  Hyni në Librin e Artë

  Emri i përdoruesitFjalëkalim


  Perdorues i ri? | Keni harruar fjalëkalimin tuaj? | Anuloj