30% попуст на технички преглед на сите патнички возила!

- 30%
remaining time: 65 days, 18:39:40
You get:

Со прикажување на овој купон од Златна Книга добивате попуст од 30% попуст на технички преглед на сите патнички возила во ЦРЦ Регистрација на Возила. Повеќе за компанијата подоле на страната.

Conditions:
  • Преземањето на купонот е бесплатно
  • За да го искористите попустот задолжително преземете го купонот.
  • Купонот може да се искористи до 01.05.2018
  • Купонот може да го прикажете од Вашиот смарт телефон или пак да го испечатите.
Share:
For the company:
Map

CRC car registration centar

Parking6 days a week


  • Working Hours: Mon - Fri from 08:00 to 16:00
    Sat from 08:00 to 14:00

Log In to Golden Pages

Logged in users use services like discount coupons, contact businesses, list favorite places, comments, ratings ...

Username:Password:


New user? | Forgot password? | Cancel