30% попуст на компјутерски курсеви и доживотно сертифицирање

- 30%
remaining time: 134 days, 2:12:30
You get:

30% попуст на компјутерски курсеви и доживотно сертифицирање и стекнување со меѓународно призната #ЕЦДЛ диплома низ целиот свет, која ќе ви биде од исклучителна помош при барање работа, студирање и сл.

Conditions:
 • Преземањето на купонот е бесплатно
 • За да го искористите попустот задолжително преземете го купонот.
 • Купонот може да се искористи до 30.04.2018
 • Купонот може да го прикажете од Вашиот смарт телефон или пак да го испечатите.
Share:
For the company:
Map

Logos Plus


 • Address : Aminta III 75 (Leninova)
 • Place: Skopje
 • Distance: ≈9157 км


  Log In to Golden Pages

  Logged in users use services like discount coupons, contact businesses, list favorite places, comments, ratings ...

  Username:Password:


  New user? | Forgot password? | Cancel