Rema Kompjuteri
//1050864291.rsc.cdn77.org/sites/zk/docs/trans{mk}logo_1394695853_52.png?t=true&w=300&h=300


Foto dhe video galeri

REMA Kompjuter është përfaqësues dhe shpërndarës i shumë prodhimeve cilësore për pajisje kompjuterike, merret me shpërndarje, instalim dhe mirëmbajte të pajisjeve informatike periferike, komunikimi dhe multimediale. Nga fillimi i ekzistencës së saj(viti 1993) ka fituar besimin e firmës botërore me renome EPSON dhe ka statusin e Shpërndarësit të Autorizuar dhe Qendër Servisi në territorin e Republikës së Maqedonisë.

Efektet e punës së kësaj kompanie bashkëkohore IT, reflektohen jo vetëm në zgjerimin e paletës së produkteve, por dhe sigurim të përfitimit të operativitetit të lartë. Falë qasjes së saj profesionale dhe biznesit, si dhe të ekspertizës profesionale të ekipit të tij ekspert, kompania gjatë viteve të fundit mban pozitën lidere të shpërndarës IT në Republikën e Maqedonisë.
Pozitën e saj të biznesit si dhe zhvillimin e zgjerimi e ardhshëm, REMA e ndërton mbi themelet e njohurive shumë të mira të proceseve të biznesit të klientëve të saj, dhe me një qasje të veçantë për rëndësinë e IT teknologjisë në proceset e përditshme të punës. Kompania tashmë 20 vjet është si shpërndarës i njohur, që kujdeset për një lidhje të drejtë dhe korrekte me partnerët e tyre.
Rema kompjuter është firmë që punon sipas principeve të rrepta të biznesit, duke u mundësuar partnerëve të tyre të mbështeten në aktivitetet e tyre të mëtejshme të biznesit . Mbështetja e mirë logjistike, ku përfshihet dhe ndjekja e porosive, dërgesa e shpejtë dhe në kohë e produktit, reflekton me kënaqësi dhe besnikëri tek klientët. Nga ana tjetër, një vëmendje e veçantë i kushtohet formimit të stafit ambicioz prej personeli me arsimim të lartë, i cili gjithmonë përpiqet të krijojë dhe ruajë besimin në marrëdhëniet me partnerët dhe klientët e tyre.

Përveç shitjes së pajisje kompjuterike me cilësi, partnerëve tanë u ofrojmë dhe servis të autorizuar për të gjithë programin e produkteve EPSON, të pajisur me pajisjet më bashkëkohore për diagnostikim dhe mënjanim të defektit. Është i gatshëm për të kryer servisim cilësor të të gjitha produkteve nga programi i shitjes. Teknikët rregullisht trajnohen në sholla të veçanta servisimi, që garanton servisim të thellë dhe cilësor.

Vizioni
Vizioni ynë është Rema kompjuter të bëhet IT lider, dhe të ofrojë zgjedhjet IT më të mira në Maqedoni dhe jashtë shtetit. Pozicioni i mirë në treg e bën këtë kompani , të realizojë vizionin e saj nëpërmjet punës intensive , me qëllim zgjerimin e platës së produkteve, arritje të çmimeve më të volitshme, mirëmbajtje dhe zgjerim të biznesit në tregjet ekzistuese dhe të projektuara, zgjerim me tërheqje të partnerëve të rinj, të cilët do të jenë bashkë me ne, për të arritur qëllimet e përbashkëta për profesionalizëm të çdo individi, marrëdhënie korrekte njerëzore dhe relacione biznesi. REMA kompjuter mbulon sektorë të ndryshëm dhe madhësi të ndryshme të ndërmarrjeve - nga kompani të vogla dhe të mëdha deri tek institucione qeveritare dhe ndërmarrje publike, sigurim të produkteve nga markat më të njohura botërore, me qëllim përmbushje të kërkesave të klientelës për një zgjidhje të plotë IT

Misioni
Misioni ynë është të sigurojmë në treg produkte të njohura botërisht, zgjidhje inovative dhe shërbime të shumta për bizneset elektronike, nëpërmjet partneriteteve të vërteta me firma të pavarura kompjuterike. Gjithashtu, me shumë rëndësi për ne është të ruhet zgjerimi pozitiv dhe i vazhdueshëm i kompanisë, me implementimin e standardeve të larta ndërkombëtare, duke ndjekur teknologjitë dhe trendet bashkëkohore të dhëna nga kompanitë ndërkombëtare. Një kujdes dhe vëmendje e veçantë i kushtohet dhe nevojave të shpërndarësve: shërbime konsultative, dizajn, zhvillim, integrim, ndarje dhe shërbime për mirëmbajtje, që e bën këtë kompani më me prosperitet dhe më konkurrente. REMA kompjuter vazhdimisht jep vlera që do të reflektohen në mënyrë pozitive në cilësinë e produkteve si dhe krijim i vazhdueshëm të atmosferës së punës së palodhshme dhe perspektivës së mirë për zhvillim të karrierës profesioniste të të punësuarve.


Strategjia

Si strategji kryesore afatgjate e REMA kompjuter, është mirëmbajtja e kënaqësisë dhe besnikërisë tek shpërndarësit në nivel më të lartë. REMA kompjuter gjithashtu është e njohur si kompani që është në gjendje të implementojë dhe sistemet më bashkëkohore të IT-së. I vendosim standarde në cilësi dhe i definojmë fushat e zhvillimit të kompanisë tonë, duke i vendosur të njëjtat dhe u rritëm në partner besnik të të gjithë blerësve dhe miqve tanë. Prandaj:

Në mënyrë të vazhdueshme e rrisim numrin e produkteve IT në portfolin tonë të pasur, me qëllim hedhje më treg të produkteve të reja, duke garantuar qasje në zgjidhjet IT më të reja deri tek blerësit.
Investojmë në mënyrë të vazhdueshme tek të punësuarit tanë nëpërmjet seminareve dhe trajnimeve. Jemi të gatshëm në kontinuitet të arrijmë çmime më konkurruese të produkteve tona, që çon në rritje të përfaqësimit në treg.
Nga ana strategjike i zhvillojmë marrëdhëniet e partneriteti në drejtim të arritjes së trageteve. Ne e zhvillojmë në mënyrë të vazhdueshme kulturën tonë korporatave dhe përpiqemi të bëhemi kompani atraktive për punësim në të gjitha tregjet, ku kryhen të gjitha operacionet e biznesit.
më shumë
Mapa

Hyni në Librin e Artë

Emri i përdoruesitFjalëkalimPerdorues i ri? | Keni harruar fjalëkalimin tuaj? | Anuloj