Agjent Shitjesh D2D

         

 

 

Pas një fillimi jashtëzakonisht të suksesshëm të fushatës për shitjen e drejtpërdrejtë të produkteve dhe shërbimeve të Telekomit të Maqedonisë në Shkup,

 

R3 Infomedia, firma kreatore e brendeve "Zlatna Kniga"(Libri i Artë) dhe Marketkonekt, për projektin që realizon në partneritet me Telekomin e Maqedonisë punëson:

 

4 Konsulentë shitjesh për shitje të drejtpërdrejta (direkte):

 

·         1 (një) konsulent për shitje për Kumanovë me njohuri të gjuhës shqipe

·         1 (një) konsulent për shitje për Tetovë me njohuri të gjuhës shqipe

·         1 (një) konsulent për shitje për Gostivar me njohuri të gjuhësh shqipe

·         1 (një) konsulent për shitje për Shkup, me njohuri të gjuhës shqipe

 

Përshkrimi i detyrave dhe përgjegjësive të punës:

·         Shitje e drejtpërdrejtë e produkteve dhe shërbimeve të Telekomit të Maqedonisë, familjeve, sipas parimit D2D- derë më derë;

·         Prezantim, negocim dhe lidhje të kontratave;

·         Monitorim dhe kujdes ndaj klientit për realizimin e kontratës;

 

Kandidatë idealë janë:

·         Persona dinamikë dhe të motivuar me dëshirë për sukses profesional;

·         Të fokusuar drejt realizimit dhe tejkalimit të objektivave të shitjes (targeteve) në nivel ditor;

·         Persona me aftësi të mira komunikimi dhe negocimi;

·         Të aftë për punë individuale dhe në grupe;

·         Të keni njohuri në fushën e punës me kompjuterë (MS Office)

 

Ju ofrojmë:

·         Trajnime për shitje nga TOP profesionistë dhe përmirësim të mëtejshëm të aftësive;

·         Mundësi për fitim mbi mesataren, të bazuar në performancat personale:

·         Mundësi për karrierë të mëtejshme në një prej kompanive më fitimprurëse në Maqedoni.

 

Nëse dëshironi të bëheni pjesë e një ekipi profesionistësh të suksesshëm shitjesh, dërgoje CV-në tënde në gjuhën maqedonase në konkurs@zk.mk . Afati i fundit është data 12 Shtator (e hënë).

 

Shënim i rëndësishëm: Lokacioni i përmbushjes së punës është në qytetet nga ku kërkohen kandidatët (Kumanovë, Tetovë, Gostivar, Shkup.)

Логирај се на Златна Книга

Корисничко имеЛозинкаНов корисник? | Заборавена лозинка? | Откажи