Bio Inxhiniering DOO

ParkingWi-Fi ZonëAir-kondicioner


  • Telefon 2: 070 454569
  • Faksi: 02 3070369
  • Orari i punës: Ha - Pr nga 08:00 deri më 16:00Bio Inxhiniering SHPK është kompani e specializuar për hulumtim dhe zhvillim të produkteve, sistemeve të reja dhe teknologjive inovative nga fusha e ekologjisë dhe biotekologjisë industrial, që vitin e kaluar e ka zgjeruar aktivitetin e saj duke formuar Qendrën e Kërkimit për mikrobiologjinë e aplikuar dhe bioteknologjinë dr. Kungulovski.

Qendra e kërkimit mundëson analiza molekulare metagenome dhe zgjidhjen e problemeve më të ndryshme industrial dhe njëkohësisht merret me aktivitet shkencor-kërkimor.

Analizat që i kryen qendra e kërkimit:
• Kontroll mikrobiologjik të ushqimit
• Kontroll mikrobiologjik të ujit
• Kontroll mikrobiologjik të verës
• Kontroll mikrobiologjik të plehut organit, sedimenteve, komposit, mineraleve etj.
• Kontroll mikrobiologjik të produkteve kozmetike
• Teste nga biologjia molekulare
• Përcaktimi i toksineve
• Kontroll mikrobiologjik të enëve, seteve të ushqimit dhe ambalazhit për ushqime për kafshët, lodrat e fëmijëve, pajisje për mirëmbajtje të higjienës në shtëpi, përpunim duhani
• Teste të tjera.

Në qendër kryhet izolim i mikroorganizmave me kulturë të pastër( baktere, maja buke dhe myk) dhe shumimi i tyre që më tej gjendet në përdorim të gjerë në sistemet për trajtim të ujërave komunale dhe industrial, në prodhimin bujqësor tradicional dhe organik si biofertilizatorë, stimulus të bimëve, biopesticide, në prodhimin blegtoral si probiotikë dhe prebiotikë, etj.

Bio Inxhiniering SHPK është themeluar si kompani private në vitin 1988 në Shkup dhe vitin e kaluar ishte fitues i grantit kofinansues nga Fondi për Inovacione dhe Zhvillim Teknologjik.

Kompania gjithashtu është fituese e disa çmimeve nacionale dhe internacionale për patenta dhe zbulime dhe paraqet një partner-pjesëmarrës të rregullt në projektet FP5, FP5, FP7 . bërthama e kompanisë është e përbërë nga profesorë universitarë(mikrobiologji dhe biotehnologji industriale) dhe dy doktorë shkencash.

Ekipi me përvojën e tij të pasur në vend dhe jashtë mund t'ju ndihmojë në të gjitha elementet e procesit prodhues teknologjik, nga prodhimi deri tek përdoruesi final. Ajo përvojë është garanci për drejtimin e thjeshtë dhe cilësore me të dhënat, analiza të të dhënave dhe propozim të masave të duhura. Zgjidhjet tona janë të thjeshta, logjike dhe të dobishme.

Kemi një përvojë shumëvjeçare shkencore dhe praktike në zgjidhjen e një numri të madhe të problemeve të prodhimit, që janë rezultat i aktivitetit të grupeve të ndryshme të mikroorganizmave. Partnerët me të cilët bashkëpunojmë janë prodhues të ushqimit dhe ujit, verës, produkteve kozmetike, kompani bujqësore, ferma blegtorale, distributorë, hotelierë etj.

Ne mendojmë se do të ofrojmë zgjidhje teknologjike për këtë problem që për herë të parë në Maqedoni do të mbështeten me njohuri shkencore dhe përvojë. teknologjitë që përdorim janë specifike për çdo industri, për çdo klientë të veçantë, dhe me atë kontribuohet në zvogëlimin e kostove aktuale të materialeve.
më shumë
Mapa

Hyni në Librin e Artë

Emri i përdoruesitFjalëkalimPerdorues i ri? | Keni harruar fjalëkalimin tuaj? | Anuloj