Bapall


  • Adresa: Nikolla Parapunov S-3/1
  • Vendi: Shkup
  • Distanca: ≈7848 км

  • Telefon 2: 070 380975
  • Faksi: 02 3098483
  • Orari i punës: Ha - Pr nga 08:00 deri më 16:00

//1050864291.rsc.cdn77.org/sites/zk/docs/trans{mk}logo_1563543466_85.png?t=true&w=300&h=300


Foto nga vendndodhja

Foto dhe video galeri

Друштвото за хигиенско-технички услуги БАПАЛ-ДООЕЛ Скопје е прво од ваков вид во Р.Македонија и е основано во 1993 година од основачот Благој Панов, управител Ана Панова и комерцијален директор АлександарПанов. Основната дејност на БАПАЛ-ДООЕЛ Скопје е извршување услуги од областа на одржување хигиена и хаусмајсторските услуги.

Бапал е од првите компании за хигиенски услуги во Македонија која го примени ИСО 9001-2008, 14001-2004, 18001-2007 и 27001-2005. Ние во нашата компанија сме целосно посветени да им одговориме на сите барања и потреби на нашите клиенти во сферата на хигиената и хаусмајсторските услуги со тоа што ги нудиме сите решенија за беспрекороно извршена услуга, било тоа да е вашиот деловен простор или вашиот дом. Ние силно веруваме дека чистотата е професионалност и затоа веруваме дека е битен дел од Вашето секојдневие.

Раководниот тим на Бапал Дооел, посветува големо внимание на кадровската структура и организациона посветеност во друштвото како најосновни сегменти за успешно оставрување на своите поставени задачи со континуирана едукација на сите структури на претпријатието.

Основачите ја започнаа работата со десетина вработени хигиеничари во Скопје, со својата посветеност кон работата бележат континуиран развој на друштвото така денес Бапал Дооел достигна до 254 вработени во Скопје и сите останати градови во Републиката. Со својот континуиран раст ја проширивме дејноста и во соседна Република Србија каде што планот е нашата компанија да продолжи со својот квалитет на услуги кои ги нудиме.

БАПАЛ Дооел е компанија во областа на одржување на хигиена со својот современ менаџмент, корпоративно управување, врвни кадри, услуги по најсовремени технологии-стандарди со најголем удел во Македонскиот пазар.

Нашата мисија е да ги усогласиме и примениме современите организациски техничко-технолошки начини на работа со условите на нашите простории врз основа на висок квалитети професионалност да го одржи и зголеми рејтингот и имиџот за единстена компанија која има најдобро решение за било која потреба од областа на хигиената, молерофарбарски, гипсарски, водоинсталаторски, електричарски, лимарски и чуварски услуги.


Имаме претставништва во Битола, Велес, Струмица, Штип, Куманово, Тетово и Охрид.

Листата на наши клиенти:
Фонд на ПИОМ, катастар, НБРМ; МТВ, ТТК Банка, Совет за радио дифузија , Министерство за Труд и Социјална Политика Државен Испекторат на Р.Македонија и многу други компании и институции.

РЕФЕРЕНТНА ЛИСТА

1. Агенција за катастер на недвижности на РМ
2. Агенција за катастер на недвижности на РМ
3. Агенција за катастер на недвижности на РМ
4. Агенција за катастер на недвижности на РМ
5. Народна Банка на РМ
6. Народна Банка на РМ
7. Народна Банка на РМ
8. Народна Банка на РМ
9. Фонд на ПИОМ
10. Фонд на ПИОМ
11. Фонд на ПИОМ
12. Фонд на ПИОМ
13. Државна Видеолотарија на РМ
14. Државна Видеолотарија на РМ
15. Максилофацијална хирургија
16. Максилофацијална хирургија
17. ЈП Македонска радио телевизија
18. ЈП Македонска радио телевизија
19. ЈП Македонска радио телевизија
20. ЈП Македонска радио телевизија
21. ЈП Македонска радио телевизија
22. ЈП Македонска радио телевизија
23. Универзитет на Југоисточна европа
24. Македонски Народен Театар
25. Македонски Народен Театар
26. Македонски Народен Театар
27. УКИМ Економски институт Скопје
28. Агенција за електронски комуникации
29. Агенција за електронски комуникации
30. Агенција за електронски комуникации
31. Академија на судии и јавни обвинители Павел Шатев
32. Арцелормитал
33. Арцелормитал
34. Арцелормитал
35. ГИЗ – Скопје German Development Cooperation
36. ГИЗ – Скопје German Development Cooperation
37. ГИЗ – Скопје German Development Cooperation
38. ГИЗ – Скопје German Development Cooperation
39. ГИЗ – Скопје German Development Cooperation
40. ГИЗ – Скопје German Development Cooperation
41. Министерство за внатрешни работи - ТЕТОВО
42. Министерство за внатрешни работи - БИТОЛА
43. Министерство за внатрешни работи - ВЕЛЕС
44. Министерство за внатрешни работи на Република Македонија - Тетово
45. Министерство за внатрешни работи на Република Македонија - Битола
46. Министерство за внатрешни работи на Република Македонија - Велес
47. Министерство за внатрешни работи на Република Македонија - Тетово
48. Министерство за внатрешни работи на Република Македонија - Битола
49. Министерство за внатрешни работи на Република Македонија - Велес
50. Министерство за внатрешни работи на Република Македонија - Тетово
51. Министерство за внатрешни работи на Република Македонија - Битола
52. Министерство за внатрешни работи на Република Македонија - Велес
53. Ревизорско тело за ревизија на инструментот за претпристапна помош
54. Ревизорско тело за ревизија на инструментот за претпристапна помош
55. Ревизорско тело за ревизија на инструментот за претпристапна помош
56. Ревизорско тело за ревизија на инструментот за претпристапна помош
57. Дирекција за заштита и спасување
58. Дирекција за заштита и спасување
59. Дирекција за заштита и спасување
60. Дирекција за заштита и спасување
61. Министерство за одбрана
62. Министерство за одбрана
63. Министерство за одбрана
64. Министерство за одбрана
65. QSI School
66. QSI School
67. Државен испитен центар
68. ЈЗУ Геронтолошки завод 13 Ноември
69. ЈЗУ Психијатриска болница Демир Хисар
70. ЈЗУ Психијатриска болница Демир Хисар
71. Министерство за здравство
72. Агенција за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги
73. Агенција за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги
74. Агенција за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги
75. Агенција за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги
76. Агенција за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги
77. Државен завод за статистика
78. Државен завод за статистика
79. Државен завод за статистика
80. Агенција за супервизија на капитално финансирано пензиско осигурување
81. Агенција за супервизија на капитално финансирано пензиско осигурување
82. Агенција за супервизија на капитално финансирано пензиско осигурување
83. Агенција за супервизија на капитално финансирано пензиско осигурување
84. Агенција за супервизија на капитално финансирано пензиско осигурување
85. ЈОУ Дом за стари лица “СЈУ РАЈДЕР БИТОЛА”
86. ЈОУ Дом за стари лица “СЈУ РАЈДЕР БИТОЛА”
87. ЈЗУ Институт за белодробни заболувања и туберкулоза
88. ЈЗУ Институт за белодробни заболувања и туберкулоза
89. ЈЗУ Институт за белодробни заболувања и туберкулоза
90. ЈЗУ Институт за белодробни заболувања и туберкулоза
91. .Државен управен инспекторат
92. АД Македонска пошта
93. Собрание на Република Македонија
94. Собрание на Република Македонија
95. Апелационен Суд Штип
96. ЈЗУ Универзитетска клиника за државна кардиохирургија - Скопје
97. ЈЗУ Универзитетска клиника за државна кардиохирургија - Скопје
98. Агенција за храна и ветеринарство на Република Македонија
99. Агенција за храна и ветеринарство на Република Македонија
100. Универзитет ”Св. Кирил и Методиј” Скопје
101. Универзитет ”Св. Кирил и Методиј” Скопје
102. Државна комисија за спречување на корупцијата
103. Државна комисија за спречување на корупцијата
104. Виш управен суд
105. Виш управен суд
106. Виш управен суд
107. Македонијалек ДООЕЛ - Скопје
108. АД Железник - Демир Хисар
109. Државен училишен центар за образование и рехабилитација ’’Партениј Зографски’’ Скопје
110. ПроКредит Банка А.Д Скопје
111. Град Скопје
112. Служба за општи и заеднички работи на Влада на Република Северна Македонија
113. Централен регистар на РМ
më shumë
Foto nga vendndodhja
Mapa

Hyni në Librin e Artë

Emri i përdoruesitFjalëkalimPerdorues i ri? | Keni harruar fjalëkalimin tuaj? | Anuloj