Auto-Haus-Zakovski  • Telefon 2: 078 450394
  • Orari i punës: Ha - Pr nga 08:00 deri më 16:00- Mbeturina vaji
- Mbeturina të rrezikshme
- Qendër grumbullimi të mbeturinave tv vajit

Mbeturinat e vajit janë një ndër ndotësit më të rrezikshëm në mjedisin jetësorë dhe të njejtat duhet të deponohen në mënyrë dhe vend përkatës.

Mbeturinat e vjarave nuk guxon të derdhen në tokë, në kanalizim apo të digjen.

DTU Auto-Haus Zakovski Shpk Shkup posedon leje nga Ministria për ambient jetësorë dhe planifikim të hapësirës dhe është grumbullues i autorizuar i mbeturinave të vajit dhe atë mbeturina të vajrave motorike dhe transmsuese (13 02) dhe mbeturina të vajrave hidraulike (13 01).

Grumbullimin e mbeturinave të vajit e bëjmë nga poseduesit e mbeturinave të vajit nga e gjithë Maqedonia, në bazë të kontratës së nënshkruar për bashkëpunim afarist.

U përgjigjemi thirrjeve për grumbullimin e mbeturinave të vajit dhe për sasinë e mbledhur japim vërtetim të vulosur për evidentim të mbeturinave të vajit. Mbeturinat e vajit i deponojmë në Qendrën grumbulluese për mbeturina të vajit e cila gjindet në rr. Draçevska pn.

DTU Auto-Haus Zakovski Shpk Shkup është e gatshme për bashkëpunim me të gjithë poseduesit e mbeturinave të vajit.
më shumë

Shikoni prodhimet tona në
Mapa

Hyni në Librin e Artë

Emri i përdoruesitFjalëkalim


Perdorues i ri? | Keni harruar fjalëkalimin tuaj? | Anuloj