Aditon  • Telefon 2: 075 355344
  • Faksi: 02 6143241
  • Orari i punës: Ha - Pr nga 08:00 deri më 20:00Foto dhe video galeri

Aditon është firmë e cila 10 vite punon me sukses në tregun Maqedonas.

Disponojmë me pajisje më të reja Bosch , Stihl dhe atë 9 kompresues për thyerje, 2 makina për prerje dhe 2 makina për shpuarje, 9 kompresues për rrënim, sharrë për prerje të betonit deri në trashësi prej 53 cm, sharra për asfalt dhe eskavatorë me pikamer për thyerje.

Punojmë shpejtë dhe me efikasitet, për çka mund të vërtetojnë shumë klient të kënaqur ndër të cilët: City Mall; Ramstore Mall, Instituti për inxhinjeri tërmeti dhe seizmologji inxhinierike IITS, Enti metalik – Tito, Hekurishtja e Shkupit, OHIS, QTQ Shkup, QT Beverli Hills – Shkup, Alkaloid SHA, Kiro Dandarov SHA – Manastir, etj.

Veprimtaritë e Aditon:

Thyerje:

- tipe nga më të ndryshme të betonit, arminuar, pllaka betoni, mure betoni, themele
- të gjitha llojet e mureve ndarëse, mureve
- asfalt, trotuare
- ankerë, skele, stope, shkallë
- hapjen e dyerve dhe dritareve në mure
- pllaka, nxerrje të elementeve nga banjo, thyerje rreth gypave
- hapje të vrimave për ventilim, oxhaqe

Prerje:

- prerje nga sharra e diamntit deri në 53 cm beton i arminuar
- të gjitha llojet e betonit, arminuar, pllaka betoni, mure betoni
- hapjen e dyerve dhe dritareve në mure
- dysheme, izolim
- asfalt, kanale për kanalizim, ujësjellës dhe përçuarje

Shpuarje

- hapje të vrimave për ventilim, ujësjellës
- hapje në pllaka dhe murë për të gjitha elementet në banjo

Menjanim të mbeturinave
- menjanim dhe bartje e plotë e mbeturinave deri tek deponimi
- lëshimin e mbeturinave përmes gypave special deri 20m
më shumë

Shikoni prodhimet tona në
Mapa

Hyni në Librin e Artë

Emri i përdoruesitFjalëkalim


Perdorues i ri? | Keni harruar fjalëkalimin tuaj? | Anuloj