Radius (100km)

 БИЗНИС

Младите кои ќе се самовработат да бидат ослободени од социјални придонеси во првите две години, да им се обезбеди 30 % поддршка од државата како и 50 % грант, ...
сите 17 | | | веќе видена

Според податоците на Државниот завод за статистика, во третото тримесечје од 2014 година, во патниот патнички превоз бројот на превезените патници изнесува ...
сите 151 | | | прочитана: 152 | веќе видена

Една четвртина од населението во Македонија и натаму живее во сиромаштија, покажуваат најновите резултати од т.н лаекен индикатори на Државниот завод за ...
сите 24 | | | веќе видена

Руската национална валута денеска забележа драстичен пад, намалувајќи се на ниво од под 50 рубљи за еден долар, откако Организацијата на државите извознички на ...
сите 64 | | | прочитана: 354 | веќе видена
next
Daily.MK

Log In to Golden Pages

Logged in users use services like discount coupons, contact businesses, list favorite places, comments, ratings ...

Username:Password:


New user? | Forgot password? | Cancel